Monday 14 November 2016

Christmas Gifts from VIVO! Cluj-Napoca: 2 x AUDI A4

Comunicat de presă Cluj-Napoca, 14 noiembrie 2016

Cadou de Crăciun de la VIVO! Cluj-Napoca: 2 x Audi A4

La centrul comercial din inima Transilvaniei, sărbătorile de iarnă sunt despre bucuria de a dărui. Anul acesta, cadoul de Crăciun îi aşteaptă pe clujeni la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj. Începând de astăzi, cumpărăturile din orice magazin din centrul comercial le pot aduce unul dintre cele două autoturisme Audi A4 şi mii de premii instant.

Cea mai frumoasă sărbătoare din an se apropie cu pași mărunți, iar VIVO! Cluj-Napoca le răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi cu un Cadou de Crăciun. Începând de astăzi, 14 noiembrie, și până pe 22 decembrie 2016, toți cei care cumpără de minim 100 de lei, din orice magazin din incinta centrului comercial, pot pleca acasă, în prag de Crăciun, cu unul dintre cele două autoturisme Audi A4.

Mai mult, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le pot aduce unul din miile de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Andu, Benvenuti, Brand GSM, C&A, Charm, Chic Bijoux, Divertis Shop, Donuterie, Douglas, Game World, Gatta, Happy Park, Hervis, IQ, Jolidon, Kenvelo, Lee Cooper, Mado, Monesse, Nobila Casa, Otter, Papionette, Poema, Quickmobile, Salamander, Timeout, TUI, Wasabi şi World Class.

Câștigătorii celor două autoturisme vor fi desemnați prin tragerea la sorți, ce va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 14.00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de informaţii din incinta VIVO! Cluj-Napoca!

Anul acesta, cadoul de Crăciun îi aşteaptă pe clujeni la centrul comercial din inima Transilvaniei.
Le dorim tuturor mult succes și spor la cumpărături!
Mai mult, dorim să le reamintim clienţilor noştri că, din noiembrie, Polus Center Cluj devine VIVO! Cluj-Napoca.
Regulamentul loteriei publicitare se găseşte pe www.poluscentercluj.ro .

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

marketing@poluscentercluj.ro