Thursday 17 November 2016

Capoeira International Festival

Comunicat de presă Cluj-Napoca, 17 noiembrie 2016

Festival Internaţional de Capoeira în weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj, va avea loc cel de-al 9-lea Festival Internaţional de Capoeira organizat de grupul Alto Astral România - Cluj. Timp de două zile, clienţii centrului comercial vor asista la demonstraţii spectaculoase, jocuri de capoeira şi acrobaţii.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 18 noiembrie 2016, ora 18.30, cu o defilare în centrul comercial, muzică şi demonstraţii de capoeira. După deschiderea evenimentului, în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii, vor avea loc jocuri de capoeira şi acrobaţii.

Festivalul va continua sâmbătă, 19 noiembrie 2016, cu antrenamente la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, iar începând cu ora 17.30, se va reveni la centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca, în Piaţeta Matei Corvin, cu un spectacol de dansuri afro-braziliene şi portugheze (afro-dance, maculele, coco), acrobaţii şi jocuri de capoeira.
Acestea vor fi urmate de predarea cordoanelor, ce reprezintă botezarea elevilor noi, începători şi avansarea în grad a celor care au demonstrat că sunt pregătiţi să treacă la următorul nivel.

Grupul Capoeira Alto Astral România a fost înfiinţat în anul 2007, de Ionuţ Adrian Octavian (Estagiario Jacaré) chiar după ce s-a întors din Portugalia, unde a practicat capoeira timp de şase ani alături de Maestrul Marco Antonio, fondator al grupului Capoeira Alto Astral în Lisabona. Profesorul Adrian a început să predea prima dată în oraşul lui natal, Satu Mare, apoi a hotărât să deschidă o şcoala şi la Cluj, în luna noiembrie a anului 2008. Ulterior, a fost înfiinţată o filială a grupului la Oradea şi una la Timişoara.

Până în prezent, Grupul Capoeira Alto Astral România are la activ 8 Festivaluri Internaţionale, trei organizate la Satu Mare (2008 – 2010), iar celelalte cinci la Cluj (2011 – 2015), multe demonstraţii, participări la evenimente artistice şi culturale.

Mai multe detalii despre eveniment, se găsesc pe www.facebook.com/events/1064609960304167/

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

marketing@poluscentercluj.ro